Lippstick.se

Att göra en bröstförstoring

Det finns många anledningar till varför kvinnor väljer att göra en bröstförstoring. Oavsett anledning är det viktigt att du gör det för din skull. Om du drömmer om och verkligen vill göra en bröstförstoring ska du kika mer på Motiva och programmet JOY som ger en förbättrad bröstförstoringsupplevelse.

JOY-programmet

JOY av Motiva är en implantatteknik som ger en förbättrad säkerhet, ett mindre snitt samt ett omfattande garantiprogram. Du kan dessutom få ytterligare stöd om du väljer att ta ut dina implantat. Om du väljer JOY-programmet med den senaste generationens implantatteknik har du fem års garanti utan någon extra kostnad.

Boka tid för konsultation

Om du vill göra en bröstförstoring är ett tips att du bokar tid för en konsultation. Då kan du tillsammans med en kirurg diskutera dina valmöjligheter, allt för att få den perfekta bröstförstoringen. När du har all information kan du ta ett välinformerat beslut kring din bröstförstoring.

Boosta självkänslan

Att göra en bröstförstoring kan bidra till en bättre självkänsla. Även om du gör en bröstförstoring och mår bra finns det många andra bra knep som kan stärka din självkänsla och få dig att må ännu bättre. Sluta jämföra dig med andra, lär dig hantera besvikelser och håll koll på dina tankar är några saker som är bra för självkänslan.

kheera