Lippstick.se

Njut i vardagen

När du tänker på hälsa är det kanske oftast den fysiska delen du tänker på, men att känna sig pigg och tillfreds i sinnet är minst lika viktigt. Att tillåta dig extra guldkant på tillvaron är det bästa du kan göra. Är du trött när du kommer hem från jobbet? Sjunk då ner i din favoritfåtölj och njut av ett glas cava tillsammans med en god bok. Då får du njutning för själen.

Det finns andra sätt att sätta guldkant på tillvaron och må bra efter en dag på jobbet. Du kan till exempel ta en spakväll hemma och börja med att tappa upp ett skumbad. Placera sedan levande ljus längs badkarskanten. Sätt på lugnande musik och toppa det hela med ett glas cava. Efter en timme i badet är du helt avslappnad och njuter av livet igen.

Cava är en spansk champagne som tillverkas enligt den franska champagnemetoden med ett mycket gott resultat. Vinet kallades tidigare för champagne men fransmännen protesterade och sedan 1970 använder man uttrycket cava. Cavan finns i sju olika söthetsgrader, alltifrån söt med över 50 g socker per liter till naturligt torr med 3-6 gram socker per liter. Det är bara att njuta av det du tycker är godast för stunden.

kheera