Lippstick.se

Spakväll hemma

Något som kan kännas som riktig lyx är att ta en spadag hemma. Ta det lugnt, bada med lite badsalt eller badskum, ansiktsmask och peeling. Skäm bort dig själv och slappna av, stressa ner och bara njut av lugnet.

Det är lätt att fixa hemmaspa för en dag eller kväll. Det enda du faktiskt behöver är enkla grejer du kan handla hem från stormarknaden, och mycket av det hela har du säkert redan hemma i badrummet.

Även för killar

Hemmaspa uppskattas av alla, även för dig som är av manligt kön kan det vara skönt att mysa lite i badkaret, smörja in kroppen med bodylotion och kanske till och med lägga en ansiktsmask. Även killars händer och fötter behöver tas omhand, så fotfil och nagelsax, handcreme och fotcreme kan gott användas av er karlar också. Oavsett vem du är så är det skönt att pyssla om kroppen lite och känna dig fräsch efteråt.

Kom i stämning

För att få till den där avslappnade stämningen som behövs så glöm instagrammandet för några timmar, lägg undan mobilen och lås ytterdörren. Du behöver lugn och ro och lite lugn avslappnande musik, kanske ett glas vin och några doftljus som sprider en behaglig doft. Gör en god och lyxig smoothie du kan dricka medan balsaminpackningen i håret verkar, och för att riktigt känna att du har en typisk spadag, glöm inte att lägga dig några minuter på soffan med ansiktsmask och de obligatoriska gurkskivorna på ögonlocken. Humor är alltid bra, och dessutom så fungerar gurkskivor. Det är inte bara en myt.

Förberedelser

Ett smutsigt och rörigt badrum är sällan rogivande så se till att ha städat och plockat undan först. Du borde kanske till och med städa av lite i hela hemmet först så att du verkligen kan slappna av och tycka att du är riktigt välförtjänt av en stund i badkaret. Köp hem något gott till middag dessutom och bara njut.

kheera