Lippstick.se

Träning

Mycket av vardagslyxen handlar ju om att stressa ner, komma ifrån, äta något gott och göra ingenting. Det kan även handla om att ta dig tid att faktiskt komma igång med träningen, få en stund för dig själv varje dag eller hur många dagar du nu vill träna.

I en barnfamilj med många stressiga moment kan det vara en utmaning att hitta tillfällen att träna, och därför kan det kännas som rena vardagslyxen att faktiskt komma iväg till gymmet tre dagar i veckan medan partnern steker köttbullar och snyter ungar.

Träna hemma kan vara ett alternativ

Ibland går det inte att vara hemifrån, men vill du ändå träna så kan du träna hemma, även utan tillgång till en massa maskiner och utrustning.Tidningen Metro visar övningar du kan göra hemma utan några redskap så att du kan komma igång med träningen även om du inte kan åka iväg till gymmet. Ett pass hemma funkar för den ensamstående föräldern när barnen somnat eller ta ett litet pass medan bebisen sover så kroppen kommer tillbaka efter graviditeten. Att träna hemma minskar även stressen med att åka iväg någon annanstans. Du slipper lägga tid på transportsträckor helt enkelt.

Nu finns det inga ursäkter, börja träna och må bättre.

kheera