Lippstick.se

3 tips till egenföretagaren för maxad vardag

Är du egenföretagare? Eller planerar du att starta företag? Det är spännande att driva företag, få vara kreativ och se resultat. Samtidigt kräver det mycket och det kan vara svårt att verkligen jobba så effektivt som du vill.

1# Ditt kontor

Du måste driva ditt företag från rätt ställe. Ditt kontor påverkar mycket mer än du tror. Det är skönt att få vara sin egen och kunna jobba varifrån du vill, samtidigt är det inte alltid så optimalt. Vi människor har en tendens att falla för det som känns bekvämt och skönt för stunden, istället för det som verkligen blir bra i slutändan. För att jobba bra behöver du ett riktigt kontor: bra och ergonomisk stol och skönt skrivbord. Hur skön soffan än är, så kommer din kropp ta stryk snabbare än du tror. Det är också lättare att arbeta effektivt när du upplever att du är på din “arbetsplats”, du går in i work mood och kan lättare koncentrera dig. Om du inte har ett bra kontor i ditt hem, så bör du satsa på att hyra kontor hos https://workaround.io/se/: du går du till jobbet, känner riktigt work mood och får träffa andra personer. Både att fika och samarbeta med.

2# Kom igång på morgonen

Nå toppen – gå upp med tuppen. Det finns få saker som utmärker framgångsrika människor så mycket som att de faktiskt kommer upp på morgonen. Alltså inte klockan 8, utan tidigare. Senast klockan 6. Då får du så mer gjort och har samtidigt mer tid kvar på kvällen.

3# Dina vanor

Skapa goda vanor. Det finns ett engelskt uttryck: “Win the day, win the year, win the life”, som din dag är så skall din kraft ock vara (Bibeln). Alltså, skapa goda vanor som du arbetar med varje dag, så når du dina mål. Fokusera på goda vanor, istället för uppgifter, så kommer du klara uppgifterna bättre och snabbare.

kheera