Lippstick.se

Att vara tillsammans

När man var liten var allt så enkelt. Man frågade chans på varandra och på så vis visste man om man var tillsammans eller inte. Idag är det inte lika lätt även om det kan vara lite gulligt att för skojs skull fråga chans på varandra efter ett tags dejtande. Gamla dejtingregler säger att efter tre dejter skulle det bestämmas om man skulle fortsätta och vara ett par på riktigt eller om man skulle gå skilda vägar. Ha gärna det i åtanke, för idag tenderar allting att dra ut på tiden och ingen vet vad som händer.

Undvik svartsjuka

Det kan vara svårt att inte fundera över vem partnern skriver med i telefonen, särskilt med alla sociala medier och appar som finns och används nu, men det finns inget som är så osexigt och avtändande som ren och skär svartsjuka eller kontrollbehov. Lägg band på dig. Fråga om du absolut måste men akta dig för att bli krävande och kontrollerande. En viss dos av svartsjuka är nyttigt eftersom det kan få dig att anstränga dig lite mer för partnern och hålla romantiken vid liv, men att ständigt tjura över att det plingar i mobilen och kräva att få se alla meddelanden eller rensa vänlistan är rena döden för ett förhållande. Kan partnern inte fokusera på dig utan sitter i mobilen hela tiden är det kanske inte ens läge att ha ett förhållande med varandra. Båda måste faktiskt anstränga sig.

Spendera tid med varandra

Se till att ni gör saker tillsammans, men även var för sig med era egna kompisar. Tappa inte alla dina vänner bara för att du har ett förhållande. Rätt som det är så behöver du vännerna. Rör vid din partner ofta, kramas, pussas lite och försök att inte låta det gå slentrian i förhållandet. Ta inte varandra för givna helt enkelt.

kheera