Lippstick.se

Kläder

Även kläder kan ingå i kategorin vardagslyx. Ett silkigt skönt nattlinne bara för att du känner för det, eller att gå omkring i spetsunderkläder på jobbet bara för att du kan. Du kanske känner för att smita in i en butik och köpa ett nytt linne eller en tröja efter jobbet? Det är heller inget du gör varje dag och kan vara dig väl förunnat efter en stressig eller jobbig dag. Det kan vara din belöning för dagens mödor helt enkelt.

Myskläder

Att hoppa i myskläderna så fort du kommer hem är hur skönt som helst. Av med de åtsittande jeansen, släng av BH:n och släpp ut håret eller samla det i en enkel hästsvans. Ta på dig gosestrumpor eller flufftofflor. Mysiga material är totalt underskattat.

Det behöver faktiskt inte skrika low life om hemmakläderna, det finns faktiskt lyxiga myskläder att få tag i om du så vill. Inte för att det ska spela någon roll, men alla är vi olika och en del vill ha ett märke att visa upp ifall någon skulle knacka på dörren.

Har du en partner hemma som är van att alltid se dig i myskläder hemmavid kan det vara vardagslyx om du däremot gör tvärtom en dag och har på dig lite elegantare kläder bara för partners skull.

kheera