Lippstick.se

Att älska någon

När du är i ett förhållande gäller det att visa din pojk- eller flickvän vad han eller hon betyder för dig. Det behöver absolut inte vara stora ord och undvik för allt i världen fraser som “jag älskar dig” tre dagar in i förhållandet eller andra gången ni träffas. Det är ord som missbrukas väldigt mycket i dag och som i många fall faktiskt inte betyder ett dugg för flertalet människor.

Vara kär eller älska någon?

Det är skillnad mellan förälskelse och kärlek, en förälskelse som håller i sig övergår oftast i kärlek. Alltså älskar du inte en person direkt, det kan ta flera månader att landa i den känslan, men när den väl sitter så är den desto starkare.

Lek inte med känslor

De tre små orden är väldigt starka och betydelsefulla, och säg det inte till någon om du inte kan stå för det fullt ut. Du måste verkligen mena det också. Så klart kan det kännas stressande om partnern säger det till dig innan du ens vet om du har såna känslor, men likväl hade du blivit ledsen om någon sagt det ena dagen och gjort slut ett par dagar senare, eller hur? Låt orden betyda något!

kheera