Lippstick.se

Vardagslyx: hålla sig i form

Vi behöver alla lite vardagslyx för att ta oss igenom veckan. Ett tips för att ge guldkant på vardagen är att både ta tid för att träna, och att ha utrustningen som gör träningen till en liten vardagslyx.

[IMAGE=fNhw3cfyks3i.jpg]

Maxa träningen

[IMAGE=c3TvArcxRxZm.jpg]

Vi behöver träna för att må bra och hålla oss i form. Träning handlar inte bara om att må bra fysiskt och att kläderna ska sitta bra, genom att träna mår vi också bra mentalt. Det är skönt att få röra på kroppen efter en dag på jobbet eller i skolan; att få jogga eller powerwalka till favoritmusiken. En liten vardagslyx är bra hörlurar med snyggt fodral, som AirPods från teknikdelar.se. Du kan både köpa AirPods med snyggt fodral och med smarta laddningsetui. Det är skönt att få maxa träningen med bra musik, få drömma sig bort från vardagslivet och bara fokusera på nuet i träningen. Genom att träna kan vi också unna oss något gott mitt i veckan.

[IMAGE=e2ncIlbPLfck.jpg]

Ta tid för att träna

Att ta tid för att träna är också ett sätt att få mer vardagslyx. För att träningen verkligen ska bli av måste de flesta av oss planera in den i almanackan. Ett tips är att hitta ett bra gym eller fitnesscenter som du gillar och boka in några pass varje vecka. För vissa är själva träningsstället det viktigaste, människorna, renheten, träningsmaskiner och atmosfären. För andra är det närheten eller kostnaden som är det viktiga. Om du inte går till ett träningscenter kan du träna på egen hand: löpa, åka skidor eller cykla.

Kläderna med det lilla extra

Det är mycket roligare att träna i ett par snygga tights från favoritmärket, än ett par gamla byxor med hål i. Detsamma gäller skor och överdelar. Ett sätt att få råd med sådan vardagslyx är genom att passa på att handla när det är rea. Om du har ett särskilt märke som du gillar kan du vänta in rean eller gå på en outlet och köpa snygga träningskläder. Det gör stor skillnad att träna i kläder som man trivs i och det blir lättare att verkligen komma iväg.

Testa något nytt

En annan vardagslyx är att uppnå en dröm och testa något nytt. Om du alltid drömt om att rida eller spela tennis, bör du gå till en ridskola eller en tennisklubb. Det ger en extra vibe i livet att pröva nya saker. Det får oss att växa och känna oss mer levande. Om du börjar med en ny träningsform är det något som du både har med dig under själva träningspasset, men också under veckan. Du lär känna nya människor och lär dig ny kunskap i ditt vardagsliv. Ett annat sätt att få lite vardagslyx är att anmäla dig till ett lopp. Vare sig det handlar om Vasaloppet eller Tjejmilen, är det skönt att ha något lyxigt att se fram emot i vardagen.

kheera