Lippstick.se

Låt flytten bli en nystart

Det kan vara upprivande att flytta, men också spännande och härligt att börja på något nytt. Det innebär också en chans att gå igenom sina ägodelar och göra en rejäl utrensning.

Fokusera på det viktiga

Allra bäst är det om man har gott om tid inför flytten så att man hinner gå igenom sina saker och packa ner dem försiktigt. Många kan känna sig nervösa inför flyttstädningen, men om man tar hjälp av någon städfirma som https://qleano.se/ slipper man bekymra sig över den biten. Då finns det mer tid till att göra tiden i den nya bostaden till en nystart – nämligen att slänga sådant som man inte längre använder.

Flyttrensning ger en nystart

När man gör stora förändringar i sitt liv som att flytta till en ny bostad kan det kännas lite enklare att också slita sig från objekt, kläder och möbler som man kanske inte är särskilt förtjust i. Ta inspiration av organisationsgurus som Marie Condo som på ett förfriskande sätt uppmanar till storskalig rensning bland sakerna, bland annat i programmet “Tidying up with Marie Condo”. Men bli inte överentusiastisk i flyttrensningen och se till att spara några minnen från din gamla bostad. Om det känns trist att slänga sakerna på återvinningsstationen kan du anordna en loppis för vännerna eller sälja saker på nätet. Ett annat tips är att höra med någon lokal secondhandbutik om de skulle vara intresserade av dina saker.

kheera