Lippstick.se

Sommarkul i stan

Du bor kanske i stan och är ganska trött på att alltid se samma hus och gator? Eller så bor du i en mindre by eller på landet och vill se lite mer av stan? En idé kan vara att du som bor i stan åker till en annan stad och upplever något nytt.

Sommarstäder

Klara sommarstäder är Malmö, Halmstad, Båstad, Göteborg, Stockholm och Visby. Det rör sig mycket folk, det händer saker hela tiden och det finns nattklubbar för den som gillar det. Sommaren är tiden på året då det är festivaler och event, tennisveckan i Båstad drar mycket folk, likaså medeltidsveckan i Visby. För den som gillar ridsport finns ju sommarens stora event nere i Falsterbo under Falsterbo Horse Show och Tylösand i Halmstad är en klar sommarpärla.

Att åka iväg till en stad du normalt inte brukar vara i ger dig nya möten med folk, nya upplevelser och äventyr. Kanske har du en kompis som bor långt bort du kan passa på att hälsa på och sova över hos? Upplev staden och låt kompisen visa dig runt.

Sevärdheter

Förutom nattlivet så finns det en mängd olika saker att titta på. Det kan vara riktigt kul att leka turist, och botaniska trädgårdar kan vara spännande att besöka. Gillar du bara kaktusar? Det gör ingenting, njut av prakten bara och var glad åt att du slipper vattna hela trädgården. Det kan vara ganska avkopplande. Konstgallerier, kyrkor, museum och nya spännande köpcenter kan vara spännande att besöka.

Ge dig ut och upplev sommaren i våra fina städer, gå på festival eller prata bort en kväll på en uteservering bland myllret av folk.

kheera