Lippstick.se

Vardagslyx: så får du mer tid (och kunder) som företagare

Vad kan vara mer vardagslyx än att du som företagare både får mer tid och fler kunder på en och samma gång. Idag finns det många knep som du kan ta till för att låta företaget växa medan du gör något annat. Som till exempel tränar eller är med familj och vänner.

Mer tid

Hur många av oss startade inte företag just för att få bli chef över vår egen tid? Eller håller du just nu på att bygga upp ett företag för att om ett par år kunna få mer tid och pengar? Tid är pengar, det stämmer för många av oss. Problemet är att få tiden att räcka till och samtidigt få företaget att växa. Det finns dock lösningar på problemet. Det första som du bör göra är att satsa på Rules marketing automation som kommer att medföra att marknadsföringen kommer både att skötas på automatik och vara skräddarsydd. Rätt kund får rätt mejl eller sms i rätt tid utan att du behöver göra något. Bästa sättet att spara tid.

Mer pengar

Förutom att automatisera din kundkommunikation måste du fokusera på de kunder som verkligen betalar sig. Oavsett om du säljer en produkt eller tjänst, så är det onödigt att spendera timmar på att skapa marknadsföring som ska övertyga ointresserade kunder att köpa något från dig. För att tjäna mer pengar måste du analysera dina kunder och hitta dina guldgruvor. Vilka kundgrupper är i behov av din produkt? Vilka kommer att söka efter den på nätet? Det är dessa kunder som du ska rikta in dig på. Om du säljer en bokföringstjänst så är det bättre att du först hittar till kunderna, innan de börjar söka efter en bra bokföringstjänst på nätet och hittar till dina konkurrenter. Du sparar både tid och pengar genom att rikta in dig på rätt kundgrupp.

kheera